26 & 27
JANUARI 2026

Locatie

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (B) 
Hallen 1, 2 & 6

Bereikbaarheid

Kortrijk Xpo is een filevrije locatie en ligt onmiddellijk naast uitrit nr. 2 van de autosnelweg E17 Breda-Antwerpen-Gent-Kortrijk-Lille. Via de website van Kortrijk Xpo vindt u een volledige wegbeschrijving, ook met het openbaar vervoer.

Toegang

DIY, PRO & GARDEN  is enkel toegankelijk voor retailers binnen de sectoren van de beurs. Vooraf registreren is noodzakelijk en kan via deze website mits uitnodigingscode van een exposant of van de organisatie.

Data en openingsuren

Maandag 26 januari 2026

Dinsdag 27 januari 2026

Parking

Bezoek de website van Kortrijk Xpo voor meer info: routebeschrijving parkings
Parkeerticket: € 7.00,- / 24u  (parking P2 > P7)

Kortrijk Xpo baat samen met Kinepolis de parkings P2 tem P7 uit. Deze parkings liggen het dichtst bij de ingangen Xpo Zuid en Xpo Noord. Bij het inrijden van de parking hoeft u geen ticket te nemen.  Je kan bij het uitrijden aan de slagboom eenvoudig betalen met je bankkaart/kredietkaart.

OPGELET : ook op zon- en feestdagen is het straatparkeren rond Kortrijk Xpo betalend. U betaalt hiervoor zelfs een duurder tarief dan op de parkeerterreinen van Kortrijk Xpo. Aanbevolen parkings: P2 - P6 - P7. 

Kortrijk Xpo stelt laadpalen voor elektrische wagens (P4) ter beschikking aan bezoekers en exposanten. Aan de uitrit van de parking kan u ook een snellaadstation van Tesla terugvinden

Catering

Doorlopend gratis catering met hapjes en drankjes voor exposanten en bezoekers in de lounge zones.

Restaurants en hotels

Na uw bezoek biedt Kortrijk en omgeving u een ruim aanbod restaurants en mogelijkheden tot hotelovernachting

Boek een restaurant

Boek een hotel

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies