26 & 27
JANUARI 2026

EDDING BENELUX

Exposantenlijst 2024

EDDING BENELUX

Professioneel, precies, probleemloos: edding biedt het ideale assortiment voor consumenten uit de industrie, handel en medische sector die zich geen fouten kunnen veroorloven. De betrouwbare professionele producten zijn met hun bijzondere kwaliteitskenmerken afgestemd op heel speciale toepassingsgebieden en behoeften. Een betrouwbaar assortiment - zelfs voor ruimtevaart- en cleanroom-omgevingen.

edding, in 1960 in Duitsland opgericht, is niet alleen een fabrikant van kwalitatief hoogstaande pennen en markers: we bieden Duitse kwaliteit om werkprocessen over de hele wereld te vereenvoudigen en zijn de toonaangevende markingspecialist voor vrijwel elk oppervlak geworden.

Bij edding weten we dat zelfs een kleine stap in het productieproces als marking lastig kan zijn. In het geval van oppervlakken die moeilijk te beschrijven zijn, bieden we de juiste oplossingen die zelfs met vettige, roestige, ruwe of natte oppervlakken kunnen omgaan. Ook temperaturen en oplosmiddelen kunnen een probleem zijn. We bieden jou de informatie die je nodig hebt om de juiste marker voor de taak te vinden. Alles wat we doen, is erop gericht jouw werk gemakkelijker te maken. Voor ons is het belangrijk dat jij op onze producten kunt vertrouwen, dat ze tijdbesparend, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn.

Een marker voor elke klus

De markeerstift als tool, het is onmisbaar in je gereedschapkist. Voor elke klus waarvoor een snede, een meting, een bevestiging of een passtuk nodig is, is ook een markering nodig. Of het nu gaat om gipsplaten, hout, metaal of metselwerk, zelfs onder water of voor “vuil werk” aan motoren of andere machinerie, edding heeft de perfecte marker voor de elke klus.

Website

Catalogus
Productgroep
Decoratie, Elektriciteit, Gereedschap, Huishoud, Hout/Bouw, Ijzerwaren, Sanitair, Tuin
Merk
edding
Website & Catalogus
Productgroep
Decoratie, Elektriciteit, Gereedschap, Huishoud, Hout/Bouw, Ijzerwaren, Sanitair, Tuin
Foto's
Merk
edding

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies